Klein Levensverhaal

Liefde samen met jullie de dood laten overstijgen. Een puzzelstukje in mijn droom is de dood onderdeel maken van wie wij zijn. De liefde van degenen die we los hebben gelaten zal altijd onderdeel blijven van ons levensverhaal, onze ontwikkeling. Klein Levensverhaal is ontstaan vanuit de begeleiding van jongeren met een verlieservaring en mijn ervaring als uitvaartbegeleider. Met deze kleine levensverhalen zijn we waardevol voor elkaar, ontstaat er onbewust erkenning en durven we te inspireren vanuit iets waar we allemaal mee te maken krijgen: de dood en het afscheid. Bewust en onbewust geef je door jezelf op dit intieme aspect bloot te geven je omgeving en anderen een onwijs mooi cadeau; een inkijkje in het diepste van je hart. Herinneringen worden weer voelbaar, de losgelaten held is weer even dichtbij en emoties en gedachtes krijgen definitieve woorden. Iets magisch.

Met Klein Levensverhaal daagt Sir Jamian je uit om het gesprek met jezelf aan te gaan, als held in je eigen levensverhaal. Middels jouw ervaring met de dood een vergrootglas te leggen op jouw leven en eigentijdse woorden vanuit deze onvermijdelijke confrontatie te geven aan de keerzijde van liefde; wat we geloven, hopen, denken, verwerken, welke emoties we ervaren en wat voor ons belangrijk is. De vluchtige en complexe samenleving doorbreken om met elkaar terug te gaan naar de binnenwereld. Jouw kern, ervaringen en leven bespreekbaar maken vanuit kwetsbaarheid. Even niet bezig zijn met dat alles er goed uit moet zien en alles succesvol moet zijn.

Wil jij je levensverhaal ontdekken en onderdeel maken van Klein Levensverhaal? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het schrijven van een levensverhaal in een eigen kroniek waarin je je eigen biografische coach bent? Of wil je ondersteuning bij het schrijven van jouw eigen speech op een uitvaart? Neem dan hier contact op. Jouw verhaal verdient een omlijsting, gemaakt uit alle losse puzzelstukjes die in de gesprekken herinnerend en gedeeld worden.

"…Op het moment dat ik stopte begon ik te voelen en dat deed pijn"

"De pijn zal altijd blijven, want mijn liefde voor mijn vader blijft ook altijd"

"...Op zo’n moment zagen wij onze stoere, sterke papa heel kwetsbaar en verdrietig."